BAPA DASAR BINATANG KE APA KAU NI SANGGUP "RATAH" ANAK SENDIRI !!

loading...

Dunia semakin pelik sekarang ni! Seorang buruh kasar dihukum penjara 40 tahun dan 20 sebatan, selepas mengaku bersalah atas tiga pertuduhan merogol anak kandungnya yang berusia 13 tahun.. Kasihan betul dengan mangsa, dapat bapak tak guna! Tergamak dia ‘ratah’ anak kandungnya sendiri kerana nafsu!

Trauma mangsa diperlakukan macam tu oleh bapak sendiri! Mesti mangsa tak sangka bapak dia sanggup buat dia macam tu sekali noh.. Mengikut kertas pertuduhan pertama dan kedua, tertuduh dikatakan merogol anak kandungnya beberapa kali di dalam bilik tidur mangsa pada awal dan hujung Mei tahu lalu, di  rumah mereka di Kuala Ketil..

Bagi pertuduhan ketiga pulak, dia didakwa melakukan kesalahan yang sama di ladang kelapa sawit di Kuala Ketil, kira-kira 9 pagi pada 3 April lalu.. Jahanam betoii jantan tu yer! Tak tahu lah jenis bapak apa dia ni.. Dasar bapak tak guna!

Si anak tu baru jer nak melangkah ke alam dewasa, tapi ‘dirosak’kan pulak oleh si bapak.. Miss kasihan sangat dengan nasib yang menimpa mangsa, harap dia kuat mengharungi kehidupan hariannya selepas ini.. 
loading...

loading...
facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close