Wow!! Along Cham Bertindak Luar Jangkaan Selepas Melihat Isterinya Ditangkap Khalwat Dengan Lelaki Ini! Sayang Betul Dekat Bini Sampai Buat Macam Ni!

loading...


#Kecoh di laman sosial apabila semalam isteri kepada pelakon dan pelawak, Zila Seeron yang ditangkap khalwat di kawasan Bukit Jalil kira-kira jam 5 pagi.

#Along atau nama sebenarnya Muhammad Nizamudin Ahmad, 33 bagaimanapun enggan memberikan sebarang komen apabila diminta memberi ulasan terhadap apa yang menimpa isterinya.


#Ketika tangkapan dilakukan, penyanyi berusia 28 tahun itu dikatakan bersembunyi di belakang almari di dalam bilik sementara seorang lelaki berusia 30-an yang juga suami orang berada di ruang tamu selepas pintu dipecahkan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI).





#Menurut sumber Harian Metro, penduduk rumah terbabit pada mulanya membuka pintu dan menutupnya semula, selepas 30 minit berlalu, pihak berkuasa terpaksa memecahkan pintu kerana tiada kerjasama diberikan oleh pemilik rumah.




#Siasatan dijalankan mengikut Seksyen 27 Akta Kesalahan Jenayah Syariah Wilayah Persekutuan dan jika disabitkan kesalahan denda tidak melebihi RM2,000 akan dikenakan atau penjara tidak melebihi dua tahun atau kedua-duanya sekali.


loading...

loading...
facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close